Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 145 5052

Blog

Ezek a színek a 2021-es ősz-tél divatszínei

AlexanGG
2021.10.14 11:32
Ezek a színek a 2021-es ősz-tél divatszínei

A 2021-es őszi és téli divatszínek a piros, az élénkvörös, az elegáns bézs szín és annak minden árnyalata is nagyon népszerűek. Valamint a szépségiparhoz hasonlóan a divatvilág is tisztelettel adózik a természetes arcbőröknek és a bőrszínnek.

A vörös minden árnyalata

A vörös az élénk érzelmek és érzések színe. A kínai kultúrában a boldogság szimbóluma, Európában - a hatalom, az erő, az uralom és az energia attribútuma. Piros ruhában bármelyik hölgy biztos lehet abban, hogy magára vonja mások figyelmét.

A vörös, mint a király tulajdonsága, ősszel uralja a kifutókat. A kiállításokon szereplő modellek tetőtől talpig vörösbe öltözöttek (Alexander McQueen és Balmain). A modern királynőhöz méltó merész ruhához válasszon egy vörös Alexander McQueen ruhát, merész vállvonallal, vagy egy elegáns, hosszú ruhát, Alexandre Vauthier Swarovski kristályaival.

Azok számára, akik valami modernebbet szeretnek, a divattervezők azt javasolják, hogy válasszák a futurisztikus Agga női öltönyt. Alkatrészei egy piros kabát, amely férfihoz hasonlít, és stílusosan illeszkedik a fellángolt nadrághoz.

A sport rajongói imádni fogják a piros Balmain pólót, míg a piros Isabel Marant vállig érő pulóver tökéletesen alkalmas hideg őszi és téli napokra.

A bézs minden árnyalata

Az élénk, gazdag vörös mellett a tervezők az elegáns bézs színt és annak minden árnyalatát is népszerűsítik. A szépségiparhoz hasonlóan a divatvilág is tisztelettel adózik a természetes arcbőröknek és a bőrszínnek. Idén ősszel a divatemberek cappuccino, keksz és amaretto színeket viselnek. Tetőtől talpig testszínű ruhát viselhet. Lehet jelen kasmír teknők, kényelmes cigarillák, hosszú árok.

Gyapjú kabát arany gombokkal és kényelmes pulóverekkel, puha alpaka gyapjúból, bonyolult kivitelezéssel. Ez az elegancia iránti törekvés megtestesítője, amely annyira jellemző a luxus utcai ruházati márkákra, mint például az Off-White.

Ez a tulajdonság nyilvánvaló más divatházak, még a klasszikus formatervezéséről ismert Burberry is. A kontrasztos sárga logóval ellátott bézs színű pulóver a divatos márka kollekcióinak sportos megjelenését mutatja be. A Burberry klasszikus, sportos és elegáns stílusának szerelmesei imádni fogják ezt a bézs színű kapucnis köpenyt.