Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 145 5052

Blog

Ékszerdivat trendek 2021 ősz-tél

AlexanGG
2021.10.13 18:07
Ékszerdivat trendek 2021 ősz-tél

Az ékszerek ugyan úgy öltöztetnek, mint egy gondosan kiválasztott ruhadarab, vagy szett, ezért nagyon fontos, hogy személyiségünknek és alkalomnak megfelelő ékszereket válaszunk magunknak. Nézzük, hogy a 2021-es őszi-téli szezonban milyen ékszerdivatok lesznek a trendek.

 

Felejtsd el a visszafogotságot! Egy rövid mondattal így  tudnánk az idei őszi és téli ékszerdivat trendet leginkább jellemezni. A 2021-es őszi-téli szezon ékszerdivatja a legkevésbé sem a szofitsztikáltságról és a kifinomultságról szól. A feltűnő és még annál is feltűnőbb darabok uralják a trendet, formák, méretek és tónusok tekintetében egyaránt.

Kristályok

A 2021-es őszi-téli ékszerdivatjában nagy hangsúlyt kapnak csillogó kristályokkal, cirkóniával vagy strasszokkal, Swarovski kristályokkal bőségesen kirakott fülbevalók, karkötők, nyakláncok és gyűrűk. Ezeknél az ékszereknél – a kövecskék fényével összhangban – inkább az ezüst foglalatok dominálnak, de arany színben is viselhetők. Az irányzat jellegénél fogva inkább alkalmi. Kombináld elegáns, de nem fényes – pláne nem flitteres – ruhadarabokkal!