Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 145 5052

Blog

Ha ajándékot veszünk, a szokottnál is gondosabban érdemes megőrizni a számlát, nyugtát. A karácsonyi vásárokban célszerű feljegyezni a kereskedő adatait, hogy szükség esetén fel tudjuk venni vele a kapcsolatot. Az üzletek által önként vállalt visszavásárlás lehetőségét hasznos lehet akár a blokkra felíratni - javasolta szerdai közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Az idén a karácsonyi ajándékokra szánt keret átlagosan 60 411 forint, ami 15,5 százalékos növekedés a tavalyi 52 300 forinthoz képest; a karácsonyi ajándékokra szánt kiadás az egy háztartásra vetített átlagos, nettó, havi jövedelem akár 17 százalékát is jelentheti - közölte az Árukereső.hu és a GKI Digital kedden az MTI-vel.

Az online vásárlás növekvő népszerűségét mutatja, hogy a fogyasztók 69 százaléka már az online vásárlást választja, amennyiben a keresett termék egy webáruházban és a fizikai üzletben is rendelkezésre áll - áll a Glami, a több mint 250 meghatározó európai divatwebáruház kínálatát összesítő keresőoldal internetes adatfelvételen és értékesítési statisztikákon alapuló nemzetközi kutatásában.  

Manapság nagy divat, hogy egyedi design pólókat viseljünk, olyanokat, amelyek nem tömeggyártásban készülnek, hanem adott esetben csak az az egy darab készül el a részünkre. Webáruházunkban kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minőségi és egyedi pólókat alkossanak tervezőink.

A 2021-es őszi és téli divatszínek a piros, az élénkvörös, az elegáns bézs szín és annak minden árnyalata is nagyon népszerűek. Valamint a szépségiparhoz hasonlóan a divatvilág is tisztelettel adózik a természetes arcbőröknek és a bőrszínnek.

Az ékszerek ugyan úgy öltöztetnek, mint egy gondosan kiválasztott ruhadarab, vagy szett, ezért nagyon fontos, hogy személyiségünknek és alkalomnak megfelelő ékszereket válaszunk magunknak. Nézzük, hogy a 2021-es őszi-téli szezonban milyen ékszerdivatok lesznek a trendek.